Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 16 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.006
ABV:
6.0 %
IBU:
23
EBC:
7
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
CaraPils 5.0 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 3.7 60 45
Tettnanger (German) 3.7 20 25
Tettnanger (German) 3.7 20 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 88

Pastabos

salinti 68C. virti 90min.
sekantį kartą darysiu dekokciją

Komentarai

  • audryla

    2011 m. Vasario 15 d.
    Įdomu kokį skonį/poskonį duoda kukurūzai. Nesu tokio ragavęs...
  • kaladuks

    2011 m. Balandžio 10 d.
    kaip ruošei kukurūzus? ar turi įtakos skoniui?
  • runce

    2011 m. Balandžio 10 d.
    pavirinau 5min ir po to dėjau bendrai salintis. duoda malonaus specifinio kvapo ir skonio. rekomenduoju
Prisijungę aludariai