Receptas / Baltai karamelinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 56.6 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 18.9 | |
CaraHell | 25.0 | 1.000 | 18.9 | |
Laktozė | 0.0 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 15 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 80 |