Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 21 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.022
ABV:
4.8 %
IBU:
21
EBC:
19
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
CaraRed 40.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.020
      3.320

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Rakau 11.0 10 60
Rakau 11.0 5 15
Rakau 11.0 5 1
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Top 6.0 63

Pastabos

vanduo Žirmūnų

1/3
52C > 10min
62C > 30min
72C > 30min
78C tekinam

Komentarai

  • GiN

    2013 m. Rugsėjo 15 d.
    Gal mes jau kaimynai, kad Žirmūnų vandenį pradėjai naudoti? Beje, "Žirmūnai" rašomi didžiąja raide, didžiąja Ž :)
  • runce

    2013 m. Rugsėjo 16 d.
    ne, pas draugą virėm ir nusprendėm, kad bus nuostabus alus. nemėgstu didžiųjų, ar labai jau įžeidžiančiai atrodo?
  • GiN

    2013 m. Rugsėjo 16 d.
    Aha, įžeidokai atrodo :) Kai tikrinį daiktavardį kas nors parašo iš mažosios, tai vienas iš dviejų: beraštis, arba negerbia ;)
  • runce

    2013 m. Rugsėjo 16 d.
    tai matyt beraštis tada.. =D pakeičiau, bet tik dėl tavęs
Prisijungę aludariai