Receptas / Moliūgas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 8 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas(vok.Pilsner) | 3.0 | 4.400 | 69.8 | |
Bazinis salyklas(biržų) | 3.0 | 1.500 | 23.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 4.0 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.150 | 2.4 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 12.0 | 15 | 60 | |
Imbieras | 1.0 | 10 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 15 | 30 | |
Cinamonas | 1.0 | 5 | 10 | |
Imbiearas maltas | 1.0 | 5 | 10 | |
Kardamonas | 1.0 | 5 | 10 | |
Muskatas | 1.0 | 5 | 10 | |
Gvazdikėliai | 1.0 | 5 | 10 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 79 |
Pastabos
Moliūgo 3kg. paskrudintas 1 val orkaitėj.
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.8
(4 balsai)
Maišas salyklo: Rudens gėrybės
2013 m. spalio 31 d.