Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 8 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.014
ABV:
6.7 %
IBU:
25
EBC:
16
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Maišas salyklo: Rudens gėrybės

    2013 m. spalio 31 d.
    Vieta: I
    Surinkti taškai: 41.50

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas(vok.Pilsner) 3.0 4.400
Bazinis salyklas(biržų) 3.0 1.500
CaraCrystal 120.1 0.250
CaraAmber 60.0 0.150
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 12.0 15 60
Imbieras 1.0 10 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 15 30
Cinamonas 1.0 5 10
Imbiearas maltas 1.0 5 10
Kardamonas 1.0 5 10
Muskatas 1.0 5 10
Gvazdikėliai 1.0 5 10
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 79

Pastabos

Moliūgo 3kg. paskrudintas 1 val orkaitėj.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(4 balsai)

Prisijungę aludariai