Receptas / Brown
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 3 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
43
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 80.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 8.1 | |
Maltosa karamelinis | 120.1 | 0.500 | 8.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.200 | 3.2 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 12.0 | 20 | 60 | |
Perle (German) | 8.0 | 20 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
GiN
2011 m. Liepos 8 d.Evaldas
2011 m. Liepos 10 d.50C-30min,66C-30min,75C-10min.
null
2012 m. Spalio 9 d.