Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 3 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.015
ABV:
6.6 %
IBU:
29
EBC:
43
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Maltosa karamelinis 120.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 12.0 20 60
Perle (German) 8.0 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Komentarai

  • GiN

    2011 m. Liepos 8 d.
    Gal apie salinimą daugiau papasakotum?
  • Evaldas

    2011 m. Liepos 10 d.
    naudojausi Beer Smit 2 programele , tai taikiau i viena is standartiniu infusion metodu; 50C-30min,66C-30min,+ turejo buti 75C-10 min bet man nebetilpo vanduo tai buvo realiai kiek zemesne temperatura, apie 72C-74C.
    50C-30min,66C-30min,75C-10min.
  • null

    2012 m. Spalio 9 d.
    Senai matytas ir girdėtas:) Sveikas sugrįžęs:)
Prisijungę aludariai