Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 3 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.016
ABV:
4.4 %
IBU:
27
EBC:
21
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas bazinis 4.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
Aroma 150.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.050
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger (U.K.) 6.0 15 60
Fuggle (žali) 1.0 100 30
Fuggle (žali) 1.0 200 10
      315  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 68

Pastabos

Šiauliuose auginti apyniai. Pirmi metai.

68c - 1 val.

Fermentacija +14c;

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.0

(2 balsai)

Prisijungę aludariai