Receptas / Chocolate Porter
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 12 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
60
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 76.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 10.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.500 | 5.5 | |
Amber | 20.0 | 0.400 | 4.4 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.250 | 2.7 | |
9.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 6.5 | 50 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 4.9 | 20 | 30 | |
Kakava | 1.0 | 50 | 5 | |
Fuggle (U.K.) | 4.9 | 20 | 0 | |
Fuggle (U.K.) | 4.9 | 20 | 0 | |
Viskio statines drozles | 0.0 | 50 | 0 | |
210 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 180.0 | 76 |
Pastabos
50C - 20min
66C - 60min
77C - 15min
Skrudinti salyklai i tekinima.
66C - 60min
77C - 15min
Skrudinti salyklai i tekinima.
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.