Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
24
EBC:
11
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 4.100
Karamelinis salyklas 240.2 0.050
      4.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.5 15 60
Fuggle 5.0 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (išpilstyta 10L, likęs į antrinę)
antrinė - 3 dienos (su avietėmis)

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

5.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai