Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
36
EBC:
52
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
CaraMunich 120.1 0.500
CaraAroma 400.3 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      5.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.0 15 60
Amarillo 8.0 10 15
Kerpena 1.0 5 15
Cascade (U.S.) 5.0 15 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

Salinimas su protein rest'u:
1. 10L 55ºC vandens -> 15 min ~50ºC
2. 5.5L 100ºC vandens -> 60 min ~67ºC
3. 4L 100ºC mentalo dekokcija -> 15 min ir tekinam pirmoką
5. Tekinam antroką, trečioką ~80º vandeniu su 15 min pauzėm
Prisijungę aludariai