Receptas / Kaštančikas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 24 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.500 | 87.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 9.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.130 | 2.5 | |
5.130 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 12.0 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 20 | 10 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 0 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 12.0 | 82 |
Pastabos
Biersol 10min
Chocolate 20min salynimo.
Kartumas maziau nei 25IBU, spalva arciau 45-50EBC.
Skurdiesiu skonis silpnas.
Chocolate 20min salynimo.
Kartumas maziau nei 25IBU, spalva arciau 45-50EBC.
Skurdiesiu skonis silpnas.