Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 29 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
12
EBC:
6
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.500
CaraPils 5.0 0.500
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Mittelfruh 4.3 20 60
Hallertauer Mittelfruh 4.3 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 11.0 75

Komentarai

  • zaltys

    2011 m. Liepos 6 d.
    oj, palaukit, negerkit viso :-) nesužinosit tikro skonio
  • zaltys

    2011 m. Liepos 6 d.
    Šitos mielės fermentuoja iki 1004 ir mažiau
  • audryla

    2011 m. Liepos 6 d.
    @Zydrius
    Darom lažybas... sakau kad skaniausias bus po...
    opa.. dar nepilstei...
    ok... 10 dienų po išpilstymo bus skaniausias, po to skonis ims prastėt...

    Ištversi tiek laiko ;-) ?
  • Zydrius

    2011 m. Liepos 7 d.
    zalty, dėl mielių pritarsiu visu šimtu. išvis dėl mielių vis labiau viskam pritarsiu. o keli litrai liks 10 dienų sužinot skoniui. ištversiu:)
  • Zydrius

    2011 m. Liepos 19 d.
    iš kur tas fantastiškas riešutų skonis?
Prisijungę aludariai