Receptas / Galinių Kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 55.6 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.500 | 33.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 11.1 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfruh | 4.3 | 20 | 60 | |
Hallertauer Mittelfruh | 4.3 | 10 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 11.0 | 75 |
zaltys
2011 m. Liepos 6 d.zaltys
2011 m. Liepos 6 d.audryla
2011 m. Liepos 6 d.Darom lažybas... sakau kad skaniausias bus po...
opa.. dar nepilstei...
ok... 10 dienų po išpilstymo bus skaniausias, po to skonis ims prastėt...
Ištversi tiek laiko ;-) ?
Zydrius
2011 m. Liepos 7 d.Zydrius
2011 m. Liepos 19 d.