Receptas / Vyskupo pirštas
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 10 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
47
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.86
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 5.000 | 83.3 | |
Kvietiniai dribsniai (paskrudinti orkaitėje) | 3.0 | 0.400 | 6.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 5.0 | |
Amber | 50.0 | 0.200 | 3.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 1.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.4 | 20 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 8.1 | 20 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 20 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 20 | 1 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast London ESB | 12.0 | 81 |