Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 24 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.009
ABV:
5.1 %
IBU:
27
EBC:
6
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pilsner salyklas 3.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.200
Vienos salyklas 7.0 0.100
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 3.1 30 90
Amarillo 8.9 6 30
Amarillo 8.9 6 15
Amarillo 8.9 8 10
Amarillo 8.9 8 5
Amarillo 8.9 8 1
Amarillo 10 dienų 8.9 8 0
Amarillo 8 dienos 8.9 8 0
      82  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 81

Pastabos

Mash Steps
Name Description Step Temperature Step Time
Protein Rest Add 11,21 l of water at 55,2 C 50,0 C 30 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 30 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min Sparge Step: Fly sparge with 20,47 l water at 75,6 C
Prisijungę aludariai