Receptas / Best of Both Worlds
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 24 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas pilsner salyklas | 3.0 | 4.000 | 93.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.200 | 4.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.100 | 2.3 | |
4.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 3.1 | 30 | 90 | |
Amarillo | 8.9 | 6 | 30 | |
Amarillo | 8.9 | 6 | 15 | |
Amarillo | 8.9 | 8 | 10 | |
Amarillo | 8.9 | 8 | 5 | |
Amarillo | 8.9 | 8 | 1 | |
Amarillo 10 dienų | 8.9 | 8 | 0 | |
Amarillo 8 dienos | 8.9 | 8 | 0 | |
82 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 81 |
Pastabos
Mash Steps
Name Description Step Temperature Step Time
Protein Rest Add 11,21 l of water at 55,2 C 50,0 C 30 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 30 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min Sparge Step: Fly sparge with 20,47 l water at 75,6 C
Name Description Step Temperature Step Time
Protein Rest Add 11,21 l of water at 55,2 C 50,0 C 30 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 30 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min Sparge Step: Fly sparge with 20,47 l water at 75,6 C