Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
30
EBC:
19
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 3.400
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
      4.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 5.0 30 90
Kent Golding (U.K.) 4.0 30 60
Cascade (U.S.) 5.0 30 0
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

Pirmas virimas. Blogai nuskaitęs laiką, viriau 90 minučių...

Komentarai

  • Zydrius

    2011 m. Liepos 15 d.
    Nu va. Pirmą kart viriau 90 minučių ir nekošęs fermentavau.

    Antrą kartą viriau pagal receptą ir nukošiau.

    Ir ką. Pirmas buvo skanesnis, nes kartesnis:) antras gavos toks tipo subalansuotas gal pavadinkim – nei kartus nei salyklingas. bet skanus irgi:)
    skaidrūs abu panašiai.
    daugiau nekošiu matyt.
Prisijungę aludariai