Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 17 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
32
EBC:
17
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 3.700
Vienos salyklas 7.0 1.500
Pilsnerio 3.0 1.000
CaraCrystal 120.1 0.100
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt (German) 6.0 23 60
Perle (German) 7.6 23 60
Hersbrucker (German) 2.8 25 20
      71  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 (1,5 Ltr starteris OG 1.020 ,2 paros) 100.0 75

Pastabos

Salinimas:
50C-5min
62C-15min
66C-40min
70C-15min
Pakeliam iki 76C temp ir tekinam
tekinta 85C vand
receptas klonas marzen

Fermentacija:
14 dienu +13C aplinkoje
Prisijungę aludariai