Receptas / 24 eskimai
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 24 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
41
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 3.000 | 66.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 22.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.200 | 4.4 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 4.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.100 | 2.2 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (U.S.) | 4.0 | 15 | 60 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 10.0 | 10 | 60 | |
Saaz (U.S.) | 4.0 | 10 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Papildomai: 15 min. prieš pabaigą 2 lazdelės cinamono, porą gvazdikėlių ir porą kvapniųjų pipirų. Taip pat 2 apelsinai perpjauti pusiau.
vapas
2013 m. Spalio 24 d.Kiekvienais metais kas nors keičiasi. Šįmet mielės ir apyniai.
futuraxxx
2013 m. Gruodžio 6 d.vapas
2013 m. Gruodžio 6 d.