Receptas / Šokostout
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 30 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 92.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
0.4 litro parauginto ir iki 70 laipsniu uzhkaitinto guinesoo i fermenteri priesh buteliavima.
bmaggot
2013 m. Spalio 21 d.null
2013 m. Spalio 22 d.svyturys
2013 m. Spalio 23 d.null
2013 m. Spalio 23 d.bmaggot
2013 m. Spalio 24 d.http://morebeer.com/brewingtechniques/library/backissues/issue2.2/mosher.html