Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 30 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.018
ABV:
6.3 %
IBU:
30
EBC:
64
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade 5.0 60 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

0.4 litro parauginto ir iki 70 laipsniu uzhkaitinto guinesoo i fermenteri priesh buteliavima.

Komentarai

  • bmaggot

    2013 m. Spalio 21 d.
    twang*
  • null

    2013 m. Spalio 22 d.
    tas dalykas su seno ir šviežio alaus maišymu yra senas kaip alus. Anglijoje labai paplito porterių ir stoutų laikotarpiu. Vadinamas "party gyling".
  • svyturys

    2013 m. Spalio 23 d.
    O "party gyle" kartais ne lietuviškas "pirmoko, antroko..." atitikmuo? Ta prasme iš pirmų nubėgimų padarom kokį IIPĄ, o iš vėlesnių silpną biteriuką.
  • null

    2013 m. Spalio 23 d.
    gyling gal labiau toks bendrinis žodis nusakantis maišymą, jis kiek teko sutikti naudojamas tiek skirtingo tankio misos maišymui, tiek šviežio ir seno alaus, tiek misos ir alaus maišymui.
Prisijungę aludariai