Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 20 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
15
EBC:
9
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai (Tyruliai) 2.0 20 60
Laukiniai (Tyruliai) 2.0 20 35
Laukiniai (Tyruliai) 2.0 20 25
Laukiniai (Tyruliai) 2.0 20 15
Laukiniai (Tyruliai) 2.0 20 10
Mėlynių uogienė 0.0 500 5
      600  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew S-33 12.0 72

Pastabos

Avižiniai dribsniai mirkyti 2h šiltame vandenyje. Dekokcija 1kg — 4L. Fermentacija vyko 20C.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

5.2

(1 balsas)

Prisijungę aludariai