Receptas / Erstikio T58 ELIS
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.900 | 97.5 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.100 | 2.5 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos
antrinė - be antrinės
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos
antrinė - be antrinės