Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 18 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
48
EBC:
31
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Miuncheno salyklas 25.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
CaraCrystal 120.1 0.200
Brown Malt 150.1 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.050
      5.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Warrior 16.0 15 60
Green Bullet (New Zealand) 13.0 20 30
Green Bullet (New Zealand) 13.0 20 5
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Bazinis salyklas: 40 min - 68c, 15 min - 100c;
Skrudintintas salyklas mirkytas 15 min - 66-68c;
Fermentavimo temperatūra 15c;
Prisijungę aludariai