Receptas / Pavilnio porteris
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 18 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 4.000 | 67.2 | |
Amber | 50.0 | 1.000 | 16.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 8.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 4.2 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.200 | 3.4 | |
5.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 15 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 20 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.5 | 15 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas - single infusion su mash out'u
Tekinimas - batch
- 15L 77ºC vandens -> 60 min ~67ºC (1 : 2.5)
- 3.5L 100ºC mentalo dekokcija -> 15 min ir tekinam pirmoką
- Tekinam antroką, trečioką ~82º vandeniu su 15 min pauzėm
Tekinimas - batch
- 15L 77ºC vandens -> 60 min ~67ºC (1 : 2.5)
- 3.5L 100ºC mentalo dekokcija -> 15 min ir tekinam pirmoką
- Tekinam antroką, trečioką ~82º vandeniu su 15 min pauzėm