Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 18 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
32
EBC:
55
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.000
Amber 50.0 1.000
CaraCrystal 120.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet (New Zealand) 13.0 15 60
Fuggle (U.K.) 5.0 15 20
Airiška kerpena 0.0 5 15
Styrian Golding (Slovenia) 4.5 15 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

Salinimas - single infusion su mash out'u
Tekinimas - batch
- 15L 77ºC vandens -> 60 min ~67ºC (1 : 2.5)
- 3.5L 100ºC mentalo dekokcija -> 15 min ir tekinam pirmoką
- Tekinam antroką, trečioką ~82º vandeniu su 15 min pauzėm
Prisijungę aludariai