Receptas / Medžiotojų
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 1 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 5.000 | 97.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.3 | |
5.120 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 10 | 45 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 10 | 15 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 20 | 5 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 20 | 0 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 10 min +2gr CaCl2/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min