Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 8 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
34
EBC:
54
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.700
CaraCrystal 120.1 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.350
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 7.0 36 60
Northern Brewer (German) 7.0 18 10
      54  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 80

Pastabos

Papildomai dėta aromatui (10 min.):
67g cinamono lazdelių
58g šviečiai luptų apelsino žievelių (be baltos odos)
10g gvazdikėlių (nemaltų)
4g kardamono (nemalto)

Salinimas:
20 min. - 40°C
20 min. - 50°C
90 min. - 60°C

Tekinimas - 78°C

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.4

(4 balsai)

Prisijungę aludariai