Receptas / Ka Mate
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 9 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
113
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
2.25
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.800 | 70.4 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.700 | 13.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 9.3 | |
CaraRed | 40.0 | 0.300 | 5.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.100 | 1.9 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 50 | 60 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 40 | 15 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 12 | 1 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 0 | |
113 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Turėjo būti angliška/amerikietiška IPA, tačiau pastarųjų kelių virimų efektyvumas žemiau bet kokių ribų.
konung
2013 m. Lapkričio 12 d.