Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 26 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
49
EBC:
28
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.500
Melanoidinas 70.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
CaraCrystal 120.1 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.4 30 60
Saaz (Czech) 3.9 25 15
Saaz (Czech) 3.9 10 5
Saaz (Czech) 3.9 20 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

1 h - 65C/ 10 min 78C
15 min kerpena 5 g.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

3.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai