Receptas / dort 1
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 27 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.86
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 83.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 16.7 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 15.0 | 8 | 60 | |
Hersbrucker (German) PMA | 4.0 | 40 | 60 | |
48 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Lager 2gen plautos | 12.0 | 72 |
Pastabos
RO/krano 98/02 +2g CaSO4 +0.5g CaCl2 /10L
Ca 59
Mg 1
SO4 120
Na 0
Cl 25
HCO3 8
RA -41
pH nematavau, nes tingėjau
6L 59C > 54C 7min
+4L 85C > 64C 60min
keliam ant ugnies iki 75C
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
ties 63C misa buvo poskaidrė, baltymai susitraukę.
tekinant mentalo temp buvo 75C (pyliau 85C vandenį)
pirminė - 9d 10C (neskaidrus)
antrinė - 4d 20C (išskaidrėjo, puiku). iš antrinės paimiau mieles
Ca 59
Mg 1
SO4 120
Na 0
Cl 25
HCO3 8
RA -41
pH nematavau, nes tingėjau
6L 59C > 54C 7min
+4L 85C > 64C 60min
keliam ant ugnies iki 75C
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
ties 63C misa buvo poskaidrė, baltymai susitraukę.
tekinant mentalo temp buvo 75C (pyliau 85C vandenį)
pirminė - 9d 10C (neskaidrus)
antrinė - 4d 20C (išskaidrėjo, puiku). iš antrinės paimiau mieles