Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.014
ABV:
4.7 %
IBU:
43
EBC:
8
IBU/OG:
0.86
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet (New Zealand) 15.0 8 60
Hersbrucker (German) PMA 4.0 40 60
      48  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 2gen plautos 12.0 72

Pastabos

RO/krano 98/02 +2g CaSO4 +0.5g CaCl2 /10L

Ca 59
Mg 1
SO4 120
Na 0
Cl 25
HCO3 8
RA -41
pH nematavau, nes tingėjau

6L 59C > 54C 7min
+4L 85C > 64C 60min
keliam ant ugnies iki 75C
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam

ties 63C misa buvo poskaidrė, baltymai susitraukę.
tekinant mentalo temp buvo 75C (pyliau 85C vandenį)

pirminė - 9d 10C (neskaidrus)
antrinė - 4d 20C (išskaidrėjo, puiku). iš antrinės paimiau mieles
Prisijungę aludariai