Receptas / Vasaros žaibs
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
47
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
1.15
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 100.0 | |
3.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 7.0 | 58 | 85 | |
Goldings | 5.0 | 10 | 15 | |
68 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Detalesnės gaminimo instrukcijos: http://tikrasalus.lt/naminio-alaus-receptai/vasaros-zaibs/
Ramtyns
2011 m. Birželio 29 d.kiekį ir sumažinti.
konung
2012 m. Kovo 31 d.argentas
2014 m. Rugpjūčio 13 d.Ramtyns
2014 m. Rugpjūčio 13 d.