Receptas / Pūlinys
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.060
|
|
|
FG:
1.012
|
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
|
IBU:
32
|
|
|
EBC:
14
|
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 50.0 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 50.0 | |
| 2.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Tettnanger (German) | 4.2 | 30 | 50 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Safbrew WB-06 | 6.0 | 80 |
Pastabos
Salinau 2,5 val. step infusion + single decoction

Edu
2011 m. Liepos 29 d.Sorry nesuprantu niekaip.
Dainius
2011 m. Liepos 29 d.Beje, vienas labiausiai vykusių, pilno skonio matyt ir salinimas čia nemažai prisidėjo.
Edu
2011 m. Liepos 29 d.Dainius
2011 m. Liepos 29 d.O man tai gražiai skamba :))
Gytis
2011 m. Liepos 29 d.