Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 19 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.011
ABV:
4.7 %
IBU:
31
EBC:
54
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) 59.0 1.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      1.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 30 60
Saaz (Czech) 4.0 5 5
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 6.0 77

Pastabos

Idomu ar Kaledu sulauks :)

Komentarai

  • Vaydsp

    2013 m. Lapkričio 19 d.  
    Sveiki, kazka panasaus nusiziurejau. Gal iskarto bandyt su 3.4 ekstrakto ir 250g salyklo? Dar nieks nenupirkta.
  • Gytis

    2013 m. Lapkričio 19 d.
    Tai jeigu turi įrangą ir esi tikras dėl recepto - žinoma daryk daugiau. Pirmi virimai po 20+ litrų niekada nesulaukia brandos, o tu tik 11 planuoji virti.
  • bmaggot

    2013 m. Lapkričio 19 d.
    Aš tai sakyčiau virk tiek, nepavyks - mažiau gaila bus išpilt. :D
  • Gytis

    2013 m. Lapkričio 19 d.
    Tai jeigu galvoji, kad nepavyks, nevirk iš viso :) Pirmo niekas niekada nėra išpylęs. Bent jau nesu girdėjęs. Nematau dėl ko turėtų nepavykti.
  • runce

    2013 m. Lapkričio 19 d.
    virk mažiau. ne dėl to, kad išpilsi, o dėl to kad greičiau išsivirsi antro, geresnio
Prisijungę aludariai