Receptas / Galinių Hefe
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.740 | 34.8 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.260 | 25.2 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 3.7 | 20 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 10 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 83 |
Pastabos
Asortimentas padiktavo šiek tiek kitokią sudėtį. Atsirado tamsus salyklas.
Salinimas - 90 min prie 67 C.
Virimas - valanda.
Fermentavimas – 10 dienų prie 20C. Paskui „crash cool and keg“.
OG 1.049
Salinimas - 90 min prie 67 C.
Virimas - valanda.
Fermentavimas – 10 dienų prie 20C. Paskui „crash cool and keg“.
OG 1.049
Zydrius
2011 m. Liepos 19 d.Zydrius
2011 m. Liepos 30 d.mėgstantiems tikrą kvietinį be egzotinių aromatų ir pan.
rekomenduoju!
null
2011 m. Liepos 30 d.Naminis
2011 m. Liepos 30 d.Zydrius
2011 m. Liepos 31 d.