Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 27 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.008
ABV:
5.3 %
IBU:
9
EBC:
10
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.740
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.260
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 3.7 20 45
Hersbrucker (German) 3.7 10 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 83

Pastabos

Asortimentas padiktavo šiek tiek kitokią sudėtį. Atsirado tamsus salyklas.

Salinimas - 90 min prie 67 C.

Virimas - valanda.

Fermentavimas – 10 dienų prie 20C. Paskui „crash cool and keg“.

OG 1.049

Komentarai

  • Zydrius

    2011 m. Liepos 19 d.
    tai jau po 4 buvo toks FG.
  • Zydrius

    2011 m. Liepos 30 d.
    fantastiškas hefe. ąsočiais lepinčiausi:)

    mėgstantiems tikrą kvietinį be egzotinių aromatų ir pan.

    rekomenduoju!
  • null

    2011 m. Liepos 30 d.
    Danstat Munich greitos mielės 4 dienos ir baigta
  • Naminis

    2011 m. Liepos 30 d.
    nereik skubėt, kad fg pasiektas dar nereiškia, kad viskas baigta, geriau bent keletą dienų dar palaikyti ant mielių, taip vadinamas diacetyl rest http://byo.com/component/resource/article/2437-diacetyl-techniques
  • Zydrius

    2011 m. Liepos 31 d.
    kolegos, jau supiltas į kegą visa savaitė:)
Prisijungę aludariai