Receptas / Hi!*
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 22 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.260 | 89.6 | |
CaraMunich | 120.1 | 0.150 | 4.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.130 | 3.6 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.7 | |
3.640 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 6.8 | 16 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 6.8 | 16 | 15 | |
Cascade (U.S.) | 6.8 | 28 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 80 |
Pastabos
*2013-11-21 - Tarptautinė sveikinimosi diena
Užpylimas santykiu 3.3ltr/kg 66C, 60 min.
Baigus salinti užpylimas 6 ltr 100C, 75C 10 min.
Recirkuliuojam iki kol misa pataps skaidri, viską nutekinam.
Užpylimas santykiu 3.3ltr/kg 66C, 60 min.
Baigus salinti užpylimas 6 ltr 100C, 75C 10 min.
Recirkuliuojam iki kol misa pataps skaidri, viską nutekinam.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.6
(1 balsas)
9.6
blyn pirmas gurkšnis vos ne parfumas...nustebino
normaliai, nėr prie ko prisi...
tai kad gerai čia viskas
karbonizacija mažoka kas man labai tinka
nervuoja kad amerikietiškas o ne lietuviškas :)