Receptas / Samogitian 1
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 23 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.000 | 71.4 | |
Skrudintas miežių salyklas (Maltosa) | 200.2 | 2.000 | 28.6 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.9 | 15 | 75 | |
Magnum | 12.9 | 15 | 45 | |
Tradition (German) | 5.8 | 15 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas prie 72 oC 60 min.
Sausos mielės pabarstytos ir išmaišytos.
Viskas daryta ant šaros.
Sausos mielės pabarstytos ir išmaišytos.
Viskas daryta ant šaros.