Receptas / PnBA #6
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 26 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.700 | 94.0 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 4.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 16.1 | 5 | 60 | |
Žaldoko vokiški | 3.5 | 23 | 60 | |
Žaldoko vokiški | 3.5 | 10 | 15 | |
Perle (German) | 7.6 | 10 | 15 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 15 | 15 | |
Žaldoko vokiški | 3.5 | 15 | 5 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 25 | 5 | |
103 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 274.0 | 78 |
Pastabos
CaSO4 - 3,00gr, CaCl2 - 1,00 gr, pH -> 5.35
50C -- 10 min
62C -- 15 min
67C -- 45 min
71C -- 15 min
50C -- 10 min
62C -- 15 min
67C -- 45 min
71C -- 15 min