Receptas / Galway Bayside
Informacija
Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 5 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
42
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 57.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 19.2 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 105.1 | 0.500 | 9.6 | |
Special B | 400.3 | 0.250 | 4.8 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.8 | |
Laktozė | 3.0 | 0.100 | 1.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.9 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.050 | 1.0 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 30 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 72 |