Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 10 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.012
ABV:
4.1 %
IBU:
123
EBC:
5
IBU/OG:
2.83
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.700
      2.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet (New Zealand) 15.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager skystos 3gen (iš antrinės) ~250mlrd 12.0 73

Pastabos

RO/krano 99/01 +1g CaSO4 /10L

Ca 24
Mg 0
SO4 57
Na 1
Cl 1
HCO3 4
RA -13
pH nematavau, nes tingėjau

6L 57C > 53C 5min
+4L 90C > 63C 45min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam

po salinimo temp buvo 62C

pirminė - 7d 10C
antrinė - 2d 20C

pilstant į butelius buvo dieviško skonio, lyg aukščiausiasis būtų užauginęs vokišką apynio spurgą ir iš jos išviręs alų

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai