Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.018
ABV:
4.1 %
IBU:
15
EBC:
6
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 60
laukiniai apyniai 0.1 450 60
      470  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Čižo surinktos iš butelio 200.0 64

Pastabos

Laukiniai apyniai dėti maždaug po 100 gramų, kas 10 minučių.

Komentarai

  • Zalvarinis

    2014 m. Sausio 21 d.
    Kol kas alus visiškai negeriamas, jaučiu per daug laukinių apynių, kurie davė labai kartų(gal net kaip pelyno skonį). Kol vietos yra gali stovėti...
  • aivan

    2014 m. Sausio 21 d.
    laukiniu esu puse tiek dejes ir tai jau buvo labai kartus , realei po 3men tik geriau, bet aitrus kartumas liko.
  • Zalvarinis

    2014 m. Sausio 21 d.
    nieko palaikysim kokius metelius ar pusę metų
  • random

    2014 m. Sausio 21 d.
    esu dejes laukiniu ~ 1 kg ant 40 litru, po kokio menesio jau buvo geriamas :)
  • Zalvarinis

    2014 m. Gegužės 20 d.
    Na, pagal aludarių taurę supratau, kad būsi tu tiesiog išlietas, kitų alų sėkmei.
    Infekuotas....
Prisijungę aludariai