Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
18
EBC:
26
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Rūkyti alūs
    Surinkti taškai: 97.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.500
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 15.0 2.500
CaraMunich 120.1 0.600
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.400
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.7 20 60
Perle (German) 7.7 10 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 14.0 77

Pastabos

Kerpenos 5g. 15 min virimo

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.2

(3 balsai)

Komentarai

  • gvolkas

    2013 m. Gruodžio 8 d.
    O rūgštinio ne per daug?
  • vidmantask

    2013 m. Gruodžio 9 d.
    Lygtai ne. Su mano vandeniu prastas efektyvumas gaunasi (aukštas pH), tai bandžiau kažkiek pakoreguoti. Gal ir per daug noob'iškai :-)
Prisijungę aludariai