Receptas / Stipraus dūmo
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 22 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.500 | 50.0 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 2.500 | 35.7 | |
CaraMunich | 120.1 | 0.600 | 8.6 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.400 | 5.7 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.7 | 20 | 60 | |
Perle (German) | 7.7 | 10 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 14.0 | 77 |
Pastabos
Kerpenos 5g. 15 min virimo
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.2
(3 balsai)
Komentarai
-
gvolkas
2013 m. Gruodžio 8 d.O rūgštinio ne per daug? -
vidmantask
2013 m. Gruodžio 9 d.Lygtai ne. Su mano vandeniu prastas efektyvumas gaunasi (aukštas pH), tai bandžiau kažkiek pakoreguoti. Gal ir per daug noob'iškai :-)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.