Receptas / Šokoladinis porteris
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 12 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 89.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.200 | 10.5 | |
1.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 10 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 10 | 20 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 75 |
Pastabos
Grūdai mirkomi 30 min. prie 68 laipsnių C. 5 g airiškos kerpenos dedama likus virti 5 min.