Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
58 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 2 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
112
EBC:
17
IBU/OG:
2.00
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.000
Miuncheno salyklas 25.0 0.500
Vienos salyklas 7.0 0.400
CaraAmber 60.0 0.230
Miežiniai dribsniai 3.0 0.200
      5.330

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
7 apynių mišinys 10.9 15 90
7 apynių mišinys 10.9 15 75
7 apynių mišinys 10.9 15 60
7 apynių mišinys 10.9 15 45
7 apynių mišinys 10.9 15 30
7 apynių mišinys 10.9 15 15
7 apynių mišinys 10.9 30 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

3/4 pagrindo ir ketvirtis priemaišų. Apyniai dedami nuo virimo pradžios, kas ketvirtį valandos po 15 gramų.
Apynių mišinys susideda iš 7 apynių (Bramling cross, Bravo, Admiral, Marynka, Columbus, Cascade, Pacific jade) sumaišant po ~2g kiekvienam įdėjimui.
Prisijungę aludariai