Receptas / Gintarėlis
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Weyermann Vienna | 7.0 | 6.500 | 49.6 | |
BREWFERM Munich | 15.0 | 3.000 | 22.9 | |
BESTMALZ „Pilsen“ | 4.0 | 3.000 | 22.9 | |
Weyermann Cara-amber | 60.0 | 0.300 | 2.3 | |
Weyermann Cara-pils | 5.0 | 0.300 | 2.3 | |
13.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Hersbrucker | 4.1 | 100 | 60 | |
Tettnanger (German) | 3.1 | 200 | 10 | |
300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 400.0 | 73 | |
Saflager S-23 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
+64C - 45min.
+69C - 15min.
Tekinti prie +77C.
Virti 90min.
Fermentuoti iki pabaigos, galima iki 3sav.
Tada sušildyti iki +15..20C diacetilo nugarinimui dvi dienas.
Rekomenduojama lageriuoti iki 6 sav.
+64C - 45min.
+69C - 15min.
Tekinti prie +77C.
Virti 90min.
Fermentuoti iki pabaigos, galima iki 3sav.
Tada sušildyti iki +15..20C diacetilo nugarinimui dvi dienas.
Rekomenduojama lageriuoti iki 6 sav.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.4
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.