Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 12 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.015
ABV:
5.4 %
IBU:
29
EBC:
15
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Gintariniai lageriai
    Surinkti taškai: 117.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Weyermann Vienna 7.0 6.500
BREWFERM Munich 15.0 3.000
BESTMALZ „Pilsen“ 4.0 3.000
Weyermann Cara-amber 60.0 0.300
Weyermann Cara-pils 5.0 0.300
      13.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Hersbrucker 4.1 100 60
Tettnanger (German) 3.1 200 10
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 400.0 73
Saflager S-23 12.0 73

Pastabos

Salinimas:

+64C - 45min.
+69C - 15min.

Tekinti prie +77C.

Virti 90min.

Fermentuoti iki pabaigos, galima iki 3sav.
Tada sušildyti iki +15..20C diacetilo nugarinimui dvi dienas.

Rekomenduojama lageriuoti iki 6 sav.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.4

(1 balsas)

Prisijungę aludariai