Receptas / Pabalo vandenėlis
Informacija
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 2.8 | 10 | 60 | |
Magnum | 12.9 | 10 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 2.8 | 40 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche II generacija | 200.0 | 80 |