Receptas / pils 2
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 13 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
45
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
1.02
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 83.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 10.0 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 6.7 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.0 | 100 | 60 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 2gen, iš pirminės, neplautos ~250mlrd | 12.0 | 75 |
Pastabos
RO/krano 90/10 +1.5g CaSO4 +0.5g CaCl2 /10L (į tekinimo vandenį pamiršau įpilti iš krano)
Ca 57
Mg 4
SO4 96
Na 6
Cl 31
HCO3 39
RA -19
pH nematavau, nes tingėjau
6L 55C > 50C 10min
+4L 86C > 64C 45min (teko truputį pakelti temp ant ugnies)
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
pirminė - 5d 10C
antrinė - 4d 20C
Ca 57
Mg 4
SO4 96
Na 6
Cl 31
HCO3 39
RA -19
pH nematavau, nes tingėjau
6L 55C > 50C 10min
+4L 86C > 64C 45min (teko truputį pakelti temp ant ugnies)
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
pirminė - 5d 10C
antrinė - 4d 20C
svyturys
2013 m. Gruodžio 13 d.runce
2013 m. Gruodžio 13 d.