Receptas / PilsGalis Baltasis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 20 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 86.2 | |
Kvietiniai dribsniai (krautuvės) | 3.0 | 0.800 | 13.8 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai | 2.0 | 50 | 60 | |
Laukiniai | 2.0 | 50 | 30 | |
Laukiniai | 2.0 | 50 | 15 | |
Kalendros sėklos (nemaltos) | 0.0 | 10 | 15 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 (II karta) | 100.0 | 83 |
Pastabos
40C - 20 min.
70C - 90 min.
80C - 10 min.
70C - 90 min.
80C - 10 min.
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.6
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.