Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 20 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.009
ABV:
5.8 %
IBU:
23
EBC:
7
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Šviesieji lageriai (išskyrus pilznerius)
    Surinkti taškai: 137.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Kvietiniai dribsniai (krautuvės) 3.0 0.800
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai 2.0 50 60
Laukiniai 2.0 50 30
Laukiniai 2.0 50 15
Kalendros sėklos (nemaltos) 0.0 10 15
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 (II karta) 100.0 83

Pastabos

40C - 20 min.
70C - 90 min.
80C - 10 min.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai