Receptas / Morkų žaibs
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 25 d.
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.78
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Morkos | 20.0 | 2.500 | 59.5 | |
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 40.5 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.3 | 20 | 85 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 10 | 15 | |
Gražgarstė | 0.0 | 5 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Belgian Ardennes | 30.0 | 76 |
Pastabos
Paremta receptu "Vasaros žaibs" ir pamodifikuota pagal tai ką turiu, ir tai ko reikėjo teminiam susirinkimui.
Plačiau: http://atvirasalus.lt/blog/konung/2011/07/19/apie-hipotezes-ir-sukimasi-is-padeties/
Plačiau: http://atvirasalus.lt/blog/konung/2011/07/19/apie-hipotezes-ir-sukimasi-is-padeties/
audryla
2011 m. Rugpjūčio 11 d.NUSTEBINO…. atvirai sakau,kad tikėjausi visiškai blogo, negeriamo rezultato… o čia…
pakankamai įdomus, geriamas alus…morkos jaučiasi, bet neįkyriai…labai įdomus skonis, netikėtas toks… :-)
Įdomu tik koks skonis būtų dar ilgiau pabrandinus???
Dainius
2011 m. Rugpjūčio 13 d.O vien ko verta etiketė ir pats dvilitrinis bambalys - spaudžiu dešinę už stilių :)
Naminis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.Gytis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.Artis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.