Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.010
ABV:
6.0 %
IBU:
16
EBC:
33
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.600
CaraCrystal 120.1 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.150
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.100
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.0 40 60
Tettnanger (German) 3.1 15 10
Tettnanger (German) 3.1 20 0
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio lagerinės 12.0 82

Pastabos

Vanduo: 30 proc. distiliuotas, 70 proc. iš čiaupo. + 4g CaSO4 + 2g CaCl2 + 3g citrinos rūgšties.
Ca - 92
Mg - 14
HCO3 - 55
SO - 85
Na - 13
Cl - 42

Ph - 5.3

10g kerpenos - 15 min.
Prisijungę aludariai