Receptas / Das Fantastisch Marzen
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
33
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 81.1 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.600 | 10.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 3.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 2.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.0 | 40 | 60 | |
Tettnanger (German) | 3.1 | 15 | 10 | |
Tettnanger (German) | 3.1 | 20 | 0 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Švyturio lagerinės | 12.0 | 82 |
Pastabos
Vanduo: 30 proc. distiliuotas, 70 proc. iš čiaupo. + 4g CaSO4 + 2g CaCl2 + 3g citrinos rūgšties.
Ca - 92
Mg - 14
HCO3 - 55
SO - 85
Na - 13
Cl - 42
Ph - 5.3
10g kerpenos - 15 min.
Ca - 92
Mg - 14
HCO3 - 55
SO - 85
Na - 13
Cl - 42
Ph - 5.3
10g kerpenos - 15 min.