Receptas / kiwi
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 11 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
47
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.80
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 2.300 | 79.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.600 | 20.7 | |
2.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pacifica (New Zealand) | 6.2 | 5 | 60 | |
Pacifica (New Zealand) | 6.2 | 5 | 35 | |
Kohatu NZ | 5.7 | 5 | 30 | |
Pacifica (New Zealand) | 6.2 | 5 | 25 | |
Kohatu NZ | 5.7 | 5 | 20 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.0 | 5 | 15 | |
Pacifica (New Zealand) | 6.2 | 10 | 10 | |
Kohatu NZ | 5.7 | 10 | 5 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.0 | 10 | 1 | |
Kohatu NZ | 5.7 | 10 | 0 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.0 | 5 | 0 | |
Pacifica (New Zealand) | 6.2 | 10 | 0 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 80 |
Pastabos
kerpena 4 g. - 15 min