Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
84 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 2 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.0 %
IBU:
44
EBC:
34
IBU/OG:
0.88
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
Bazinis salyklas 3.0 2.250
CaraAmber 60.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 30 60
Columbus 10.0 15 20
Kerpena 0.0 7 15
Columbus 16.0 25 0
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimas:
supyliau salykla ties 56ºC vandens
15 min ~52ºC protein restas
Pakeliau temperatura iki 70ºC
Salinau 105 min ~67ºC
Pakeliau temperatura iki 78ºC
tekinau ~89ºC vandeniu
Prisijungę aludariai