Receptas / Dark IPA
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 2 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.88
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 50.0 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.250 | 37.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 8.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 4.2 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
supyliau salykla ties 56ºC vandens
15 min ~52ºC protein restas
Pakeliau temperatura iki 70ºC
Salinau 105 min ~67ºC
Pakeliau temperatura iki 78ºC
tekinau ~89ºC vandeniu
supyliau salykla ties 56ºC vandens
15 min ~52ºC protein restas
Pakeliau temperatura iki 70ºC
Salinau 105 min ~67ºC
Pakeliau temperatura iki 78ºC
tekinau ~89ºC vandeniu