Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
26
EBC:
30
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 7.500
Kupiškio pilsnerio salyklas (skrudintas) 400.3 0.500
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 10.0 30 40
Amarillo 10.0 30 10
Amarillo 10.0 10 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 75
Yong's ale yeast 5.0 75

Pastabos

Šiuo metu pirminėje fermentacijoje.

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Liepos 19 d.
    Kažką ne taip buvau padaręs formuodamas receptą :)
  • GiN

    2011 m. Liepos 19 d.
    A, dabar jau panašu į tiesą ;)
  • konung

    2011 m. Liepos 19 d.
    O pipirinis jis šiaip sau, ar turi kažko kas nesimato recepte?
  • audryla

    2011 m. Liepos 20 d.
    Pipirai čia: Safbrew T-58 :-)
  • erstikis

    2011 m. Liepos 20 d.
    Nesu bandęs T-58, sako, kad duoda pipirinio akcento. Kvapas tai aštrokas sklido iš burbuliatoriaus, bus matyti, kai ragausiu.
Prisijungę aludariai