Receptas / K-2014
Informacija
Parametrai
OG:
1.038
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.000 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 50.0 | |
2.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 2.8 | 6 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 2.8 | 6 | 15 | |
12 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
65°C - 70 min.
78°C - 15 min.
78°C - 15 min.