Receptas / pils 4
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.700 | 60.7 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.800 | 28.6 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 7.1 | |
CaraRed | 40.0 | 0.100 | 3.6 | |
2.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 15 | 60 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 apie 270mlrd rehidratuotos | 12.0 | 75 |
Pastabos
RO/krano 99/01 +1g CaSO4 /10L
Ca 24
Mg 0
SO4 57
Na 1
Cl 1
HCO3 4
RA -13
pH nematavau, nes tingėjau
6L 54C > 50C 5min
+4L 90C > 63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
po salinimo temp buvo 62C
pirminė - 7d 10C
antrinė - 2d 20C
Ca 24
Mg 0
SO4 57
Na 1
Cl 1
HCO3 4
RA -13
pH nematavau, nes tingėjau
6L 54C > 50C 5min
+4L 90C > 63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
po salinimo temp buvo 62C
pirminė - 7d 10C
antrinė - 2d 20C
Samanis
2014 m. Sausio 10 d.runce
2014 m. Sausio 11 d.Samanis
2014 m. Sausio 11 d.